Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella.
Paista 20cm kakku vuoassa noin 20 - 25min.
Anna jäähtyä hetki.
Tee ampiaiskoristeet valmiiksi sokerimassasta silikonimuotilla.
Pehmennä sokerimassaa käsissä ja paina sopivan kokoinen pala muottiin.
Tasoita kaulimella ja varovasti ota koriste ulos muotista.
Valmista kulta maali sekoittamalla alkoholiin kultajauhetta niin että saat aikaan peittävän maalin.
Maalaa ampiaiset, sekä kennot.
Lämmitä kerma miltei kiehuvaksi pienessä kattilassa.
Lisää espressojauhe.
Lisää paloiteltu suklaa, anna seistä hetki ja sekoita tasaiseksi.
Murenna suklaapohja kulhoon.
Kaada ganache suklaapohjan sekaan ja sekoita vatkaimella tasaiseksi.
Painele kakkumassa jäätelömuottiin ja työnnä jäätelötikku paikalleen.
Nosta hetkeksi kylmään.
Sulata deco melt mikrossa 30s kerrallaan kunnes täysin sulaa.
Sekoita joukkoon cappuccinojauhe.
Kaada suklaa korkeaan lasiin.
Poista ”jäätelö” muotista ja upota deco meltsiin yksi kerrallaan hetkeksi ja nosta ylös.
Anna ylimääräisen valua pois.
Aseta leivinpaperille ja asettele heti päälle koristerakeita ja ampiaiskoristeita ennen kuin kuorrute kovettuu.
Toista kunnes kaikki jäätelöt valmiina.