KAKKUPOHJAT: Vatkaa 5 valkuaista kovaksi vaahdoksi. Sekoita sokeri ja murot sekaisin ja lisää valkuaisvaahtoon. Vatkaa vielä noin 2min. Vuoraa 3x20cm irtopohjavuoat leivinpaperilla ja öljyä ne. Paista tasalämpöisessä uunissa 125 asteessa 1-1,5h keskitason alapuolella. Jäähdytä ennen täyttöä.
VOIKREEMI: Vaahdota voi. Lisää tomusokeri pienissä erissä. Sekoita mehu ja vaniljatangon siemenet. Lisää lopuksi viinimarjat varovasti sekoittaen.
LEMON CURD: Raasta sitruunan keltainen kuori. Halkaise sitruuna ja purista siitä mehu (0,5dl). Sekoita kattilassa mehu, sokeri, kuoriraaste ja kananmuna. Keitä kunnes sakenee. Ota kattila liedeltä ja lisää voi. Sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä.
TÄYTE: Laita liivatteet likoamaan. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Survo punaviinimarjat tehosekoittimessa. Siivilöi siemenet pois. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto tomusokerin kanssa. Lisää siihen sula suklaa ja sulatettu liivate sekä viinimarjasurvos. Sekoita lopuksi kerma joukkoon.
KAKUN TÄYTTÄMINEN JA KORISTELU: Täytä kakku kahdella täytevälillä niin, että reunalle pursotat ohuesti voikreemiä ja sisäpuolelle levität ensin lemon curdia ja sitten moussen. Vie jääkaappiin hetkeksi.
Koristus/kuorrute: Vatkaa 4dl vispikermaa ja 1dl tomusokeria kuorrutteeksi. Levitä tasaiseksi kakun päälle. Vatkaa kasvirasvasekoitetta 4x1dl (erivärisiä) kukkien tekoa varten. Koristele kakku ruusuilla ja erilaisilla kukilla kermaa käyttäen. Kukkia tulee olla paljon.