KUPPIKAKUT: Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata voi. Raasta sitruunan kuori. Sekoita jauhot, leivinjauhe, kuoriraaste ja unikonsiemenet keskenään. Vispaa kulhossa voisula, jogurtti ja munat. Yhdistä nuolijalla varovasti käännellen voi-muna-jogurttiseos ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Laita paperiset kuppikakkuvuoat metalliseen kuppikakkuvuokaan (tämä estää kuppikakkuja leviämästä uunissa). Pursota taikinaa vuokiin, jätä kuitenkin 1/3 tyhjäksi kohoamisvaraksi. Paista 15-20 min. Anna vetäytyä huoneenlämmössä noin 5 min ennen kuin nostat kuppikakut vuoasta, nosta ne sen jälkeen ritilällä jäähdytyskaappiin.
SITRUUNATÄYTE: Laita vesi ja sokeri kattilaan ja anna kiehahtaa. Ota pois liedeltä ja lisää joukkoon rikotut kananmunankeltuaiset ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Laita kattila takaisin liedellä ja keitä kunnes seos paksuuntuu. Kaada täyte puhtaaseen astiaan ja anna jäähtyä.
TÄYTTÄMINEN: Leikkaa tyllan aukinaisella päällä kuppikakkujen keskelle kuoppa. Kaada sitruunatäytettä kuoppiin.
MARENKIKUORRUTE: Laita vesi ja sokeri kattilaan ja lämmitä 120 asteiseksi, niin että sokeri sulaa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kaada sokeriliemi ohuena nauhana valkuaisvaahdon joukkoon, täydellä teholla vatkaten. Vatkaa vaahto huoneenlämpöiseksi. Laita kuorrute pursotuspussiin, jossa on tähtityllalla. Pursota kuppikakkujen päälle marenkia ja liekitä marengin pinta kevyesti.
KORISTELU: sulata suklaa ja pursota siitä koristeita. Koristele kuppikakut suklaakoristeilla.