MUROPOHJAN VALMISTUS: Sekoita voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet sekaisin kulhossa (leivinjauhe, vehnäjauhot ja kookoshiutaleet). Sekoita kananmuna voi-sokerimassan joukkoon tasaiseksi. Lisää kuivat aineet massan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Nosta massa viilenemään jääkaappiin
TÄYTTEEN VALMISTUS: Vatkaa kananmunan keltuaiset, sokeri ja vaalea rommi vaahdoksi. Lämmitä kookoskerma kiehuvaksi ja kaada n. desilitra vehnäjauhojen joukkoon, jolloin saat suurusteen. Sekoita suuruste lämmitetyn kookoskerman joukkoon, kiehauta että seos paksuuntuu. Nosta seos liedeltä ja laita hetkeksi kylmään viilenemään. Kun seos on viilentynyt lisää, siihen muna-sokerivaahto ja kiehauta liedellä uudestaan. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes seos on sakeutunut lisää. Nosta seos jäähtymään jääkaappiin.
LEIVOSTEN KOKOAMINEN JA KORISTELU: Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota pohjataikina jääkaapista ja jaa taikina kymmeneen vuokaan. Öljyä vuoat ennen taikinan laittoa. Painele taikina vuokiin kauttaaltaan vuoan reunoihin ja pohjaan. Paista uunissa kauniin ruskeiksi. Nosta valmiit pohjat pöydälle jäähtymään. Laita ananas siivut ohuelti leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja nosta uuniin. Paista ananassiivuja niin kauan, että nestettä ei juurikaan enää tule. Nosta ananas siivut uunista ja asettele ne ruusun muotoon, shotti-lasin päälle. Laita uunin lämpötila 200 asteeseen ja laita grillivastus päälle. Vaahdota kananmunan valkuaisista ja sokerista marenki. Vatkaa ensin valkuaiset vaahdoksi ja lisää sokeri lopuksi. Ota täyte kylmästä ja annostele täyte vuokiin. Laita täytettyihin leivosvuokiin marenki päälle ja nosta uuniin. Seuraa marengin pinnan ruskistumista, ettei marenki pala. Nosta leivokset uunista, kun pinta on kauniin kullanruskea. Asettele leivosten päälle ananasruusut ja kookoslastut.