Kuumenna uuni 120 asteeseen. Voitele vapaalla kädellä leivinpaperille öljyllä 10 pientä ympyrää. Aseta paperi uunipellille. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä, vatkaa koko ajan. Kun seos on kiiltävää, lisää vaniljasokeri ja sitruunamehu. Sihtaa joukkoon maissitärkkelys. Sekoita.
Hienonna halutessasi pikakahvijauhetta blenderissä. Lisää pikakahvijauhe valkuaisvaahdon sekaan. Sekoita. Lusikoi tai pursota marenkivaahto leivinpaperille voideltujen alueiden päälle. Tee reunoista korkeammat kuin keskiosasta. Paista uunin keskitasolla noin 40 min tai kunnes marenki on päältä rapeaa ja sisältä pehmeän vaahtomaista. Anna jäähtyä. Siirrä tarjoiluvadille. Valmista kahvikastike ja kahvitäyte pohjien paistuessa. Keitä vahva kahvi annostellen 6 mitallista kahvijauhetta / 3 kupillista vettä. Mittaa kattilaan kastikkeen kahvi ja sokeri. Keitä n. 15-20 minuuttia kunnes sokeri karamellisoituu. Lisää kerma, jatka keittämistä n. 10 minuuttia. Jäähdytä.
KIISSELI: Mittaa kattilaan maito, kahvi, sokeri ja maissitärkkelysjauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua koko ajan sekoittaen 2 - 3 min. Nosta liedeltä. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Nostele kermavaahto jäähtyneen kiisselin sekaan. Lusikoi tai pursota täytettä marenkipohjille. Koristele kastikkeella ja pistaasipähkinöillä.