POHJA: Sulata voi ja jätä jäähtymään. Voitele halkaisijaltaan kaksi 24 cm kakkuvuokaa. Mittaa kaikki kuivat aineet isoon kulhoon ja sekoita. Vispaa kanamunat kevyesti voin joukkoon. Lisää kookosmaito ja sekoita kunnolla. Lisää voi-maitoseos jauhojen joukkoon nuolijalla käännellen. Kääntele taikina tasaiseksi nopeasti nuolijalla – kaada taikina kakkuvuokiin heti kun taikina on tasaista. Paista vuokia 165-170-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
RAPARPERIHILLOKE: Laita kattilaan pilkotut raparperin palat ja vesi. Keitä hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosokeri ja jatka hiljalleen keittämistä n. 10 min. Lisää rommiuute ja sekoita. Ota hillo pois liedeltä ja jäähdytä.
TÄYTE: Leikkaa valkosuklaa veitsellä rouheeksi. Levitä pellille leivinpaperin päälle. Paahda uunissa 175 asteessa noin 4 minuuttia, kunnes suklaanpalat ovat muuttuneet hieman vaaleanruskeiksi. Sulata 100 g valkosuklaata ja sekoita se jäähtyneenä mascarponen joukkoon. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi ja yhdistä se mascarponejuustovaahtoon. Sekoita lopuksi kaikki aineet keskenään.
Anna jäähtyä noin 10 min vuoassa ja kippaa kakku jäähdytysritilälle jäähtymään ennen leikkausta. Leikkaa pohjat kahteen osaan niin, että jää neljä pohjaa. Tee 10 cm muotilla kahteen pohjaan keskelle reikä. Kostuta kaikki pohjat.
Aloita kakun täyttö irtopohjavuokaan siten, että alimmaiseksi jää ehjä pohja. Täytä reunoilta siten, että keskellä jää reiän kokoinen tyhjä alue. Nosta reiällinen pohja ja täytä ja toista vielä kerran. Seuraavaksi täytä kolo raparperihillokkeella. Lopuksi nosta ehjä pohja kakun päällimmäiseksi kerrokseksi.
Päällystä kakku valkoisella kuorrutteella sileästi ja peittävästi. Pursota päälle kermapursotukset ja nosta lopuksi tehdyt kukat ja oikeat kukat kakun päälle.