Lämmitä uuni 300 asteeseen.
POHJA: Ota pieni määrä vettä erikseen ja sekoita siihen merisuola. Lisää jauhoihin kuivahiiva ja sekoita ja lisää lopuksi vesi. Vaivaa hiljaisella nopeudella n. 10min. Lisää suolavesi ja vaivaa kunnes imeytynyt kokonaan. Lisää lopuksi oliiviöljy ja vaivaa kunne s imeytynyt taikinaan. Vaivaa lopuksi maksiminopeudella, kunnes taikina on sileää eikä tartu käsiin. Laita taikina kohoamaan vedottomaan paikkaan kostaen liinan alle n. tunniksi. Halkaise mansikat ja laita ne marinoitumaan cointreau-likööriin.
TOMAATTIKASTIKE: Kaada tomaatit astiaan, lisää suola ja oliiviöljy. Murskaa sauvasekoittimella. Lisää seoksen joukkoon murskatut valkosipulin kynnet, revityt basilikan lehdet ja mustapippuri. Laita massa kattilaan ja lämmitä hetki miedolla lämmöllä.
PIZZAN VALMISTUS: Kauli pohjat jauhetulla pöydällä (jaa taikina kahteen osaan siten, että toinen on 2/3 ja 1/3 kokoinen). Levitä tomaattikastike ja juustot pohjan päälle. Laita pohja uuniin alatasolle uunipellin päälle ja paista n. 4min. Pohjan hiukan kypsyttyä siirrä sen pizzakiven päälle uunin keskiosaan n. 3min. Ota valmis pohja pois uunista ja täytä kinkulla. Laita lopuksi revittyä rucolaa ja oliiviöljyä juuri ennen tarjoilua.
JÄLKIRUOKAPIZZA: Paista pizzapohjaa ilman mitään täytettä. Levitä runsas kerros jugurttia jäähtyneen pohjan päälle. Lisää halkaistut mansikat. Koristele balsamicokastikkeella ja tomusokerilla.