Leivonta-aika: 1 tunti 30 minuuttia
Tarjoiluastia: Kastehelmi-kakkuvati (31,5 cm)
Valmistettava määrä: 6 henkilöä/6 kpl tarjolle
PULLATAIKINAN VALMISTUS: Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota hiiva maidon joukkoon. Sekoita raaka-aineet ja vaivaa kimmoisaksi taikinaksi. Anna levätä taikinan muovin alla vähintään 15 minuuttia. Jaa taikina 12 osaan. Pyöritä pulliksi. Nostata. Voitele kananmunalla. Paista pullat
VADELMAHILLO: Valmista vadelmahillo annetuilla raaka-aineilla
VANILJAKREEMI: Sekoita kaikki raaka-aineet kattilassa ja keitä kreemiksi. Poista vaniljatanko. Jäähdytä.
PRINSESSAPULLIEN VALMISTUS (Tee valmistamastasi pullista kuusi kappaletta prinsessapullia): Värjää marsipaani vihreällä elintarvikevärillä. Kaulitse marsipaani ohueksi levyksi. Kuorruta kuusi (6) valmista pullaa marsipaanilla. Vaahdota kerma ja mausta tarvittaessa sokerilla. Leikkaa pullista hattuosa. Täytä vadelmahillolla ja keitetyllä vaniljakreemillä. Pursota kerma päälle. Koristele tomusokerilla. Värjää sokerimassa punaiseksi. Tee sokerimassasta ruusut jokaisen tarjottavan prinsessapullan päälle