RIIMIHÄRKÄTUULIHATUT: Kiehauta vesi ja voi kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita voimakkaasti ja anna kiehua vielä hetki. Jäähdytä taikina ja vatkaa sitten yksitellen munat joukkoon. Pursota tuulihatut uunipellille leivinpaperin päälle. Paista tuulihattuja 200-asteisen uunin keskiosassa n. 25 minuuttia.
PUNASIPULIHILLOKE: Pilko sipuli. Lisää kattilaan kaikki aineet ja keitä niin kauan, että sipuli on pehmentynyt. Jäähdytä. Laita hilloketta jäähtyneiden tuulihattujen pohjalle.
PIPARJUURIKERMA: Vaahdota kerma, lisää mascarponejuusto sekaan. Lisää loput aineet ja sekoita. Pursota täytettä sipulihillokkeen päälle tuulihattujen sisään. Asettele riimihärkäsiivu täytteen päälle ja nosta tuulihatun kansi paikoilleen. Koristele piparjuurikermalla ja persiljalla.