Valmista kuoritaikina
Sekoita perunamuusijauhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Paloittele voi ja lisää se joukkoon. Sekoita (voi saa jäädä paakuiksi). Lisää vesi ja sekoita nopeasti sekaisin. Laita taikina jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Valmista täyte.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Kuori ja pilko porkkana sekä palsternakka. Pilko purjo. Lisää kasviset pannulle ja pehmennä ne öljyssä sipulien kanssa. Lisää lopuksi pilkotut sienet. Mausta haluamallasi tavalla annettuja raaka-aineita käyttäen. Hauduta. Jäähdytä. Tarvittaessa valuta. Lisää lopuksi kananmuna (ja parmesaani).
Jaa taikina 15 palaan (jätä vähän taikinaa solmun tekemiseen). Pyöritä palat palloiksi. Kaulitse taikinapalat litteiksi pyöreiksi levyiksi.
Laita täytettä palojen päälle (keskelle). Nosta taikinalevyjen reunat ylös ja ummista nyyteiksi.
Tee jäljelle jääneestä taikinasta nauhat nyyttisolmuksi.
Voitele kananmunalla.
Paista 225 asteessa kypsiksi.
Laita kaikki valmistamasi nyytit tarjoiluastialle.