OHJE: Vaahdota mantelimassa ja sokeri. Lisää valkuainen ja sekoita huolellisesti. Lisää lopuksi vehnäjauho varovasti sekoittaen. Tee pieniä, halkaisijaltaan noin 4 cm:n kokoisia pyöreitä pohjia. Paista 10–15 minuuttia, kunnes pohjat ovat kullanruskeita. Jäähdytä.
Valmista täytteet. Keitä appelsiinikiisseli.
Valmista kreemi. Sekoita sokeri ja valkuaiset ja lämmitä vesihauteessa noin 60 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöiseksi. Lisää kuutioitu voi pieninä erinä hyvin vaahdottaen. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
Leivosten kokoaminen. Käännä leivospohjat niin, että paistopinta jää ulospäin. Penslaa pohjien päälle suklaata. Laita kreemiä reunoille niin, että keskelle jää pieni kolo. Laita koloon appelsiinitäyte. Laita kreemiä niin, että sitä tulee keoksi pohjan päälle.
Sulata suklaa ja ohenna tarvittaessa rypsiöljyllä. Dippaa leivokset suklaassa.
Viimeistele haluamallasi tavalla.