MUFFINSSIT: Voitele minimuffinssivuoka. Aloita leivokset valmistamalla muffinssit. Ruskista peuran jauheliha lisää joukkoon pieneksi pilkottu pekoni ja paista kypsäksi. Siirrä lihat pois paistinpannulta ja kuullota pieneksi pilkotut paprikat. Jätä jäähtymään. Murustele feta pieniksi paloiksi. Pilko ruohosipuli pieniksi paloiksi. Sekoita munat, kermaviili ja suola keskenään. Lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja sekoita ne nopeasti munaseoksen joukkoon. Sekoita lopuksi lihaseos, paprikat, feta ja ruohosipuli taikinan kanssa nopeasti. Laita taikina vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 10-15 min.
JUUSTOPITSI: Muffinssien ollessa uunissa, valmista pitsi. Raasta parmesaanijuusto ja tee siitä viisi pientä kasaa leivinpaperille. Laita uuniin muffinssien kanssa noin 7 minuutiksi.
KORISTELU: Kuorruta jäähtyneet muffinssit maustamattomalla tuorejuustolla, jonka sekaan on laitettu paprikajauhe. Koristele juustopitsin palalla sekä ruohosipulilla.