JOULUINEN SALAATTI: Revi salaatti. Lohko punajuuret, viikuna ja persimon. Laita lautasen pohjalle salaattia, lisää punajuuret, viikunat, aurajuusto, persimon, saksanpähkinät ja yrtit. Tarjoa vinegretin kanssa.
KEITTO: Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pilko myskikurpitsa ja lohko punajuuret. Laita vihannekset uunipellille ja mausta oliiviöljyllä, timjamilla, rosmariinilla, suolalla ja mustapippurilla. Laita vihannekset ja sipulit uuniin. Paahda kypsiksi.
Soseuta yhdessä kasvisliemen kanssa. Kuumenna ja lisää kermaa. Tarkista suola.
GRANAATTIOMENAVINEGRETTI: Irrota granaatinomenansiemenet kulhoon. Blendaa, tarkista maku ja siivilöi hedelmän liha pois. Käytä salaatinkastikkeena.
NAUDAN SISÄFILEE TIMJAMIVOILLA, PIPPURIKASTIKE JA JUUREKSET: Pilko juurekset pellille, mausta suolalla ja kaada oliiviöljyä päälle. Paahda uunissa 200 asteessa, kunnes ovat kypsiä mutta napakoita. Poista kalvot lihasta. Paahda pinnat kuumalla pannulla voissa muutaman minuutin ajan ja nosta uuniin 200 asteeseen hetkeksi. Anna vetäytyä. Leikkaa viipaleiksi.
PIPPURIKASTIKE: Kuumenna nokare voita ja loraus oliiviöljyä kattilassa. Lisää pippurit huhmareen kautta. Lisää nokare sinappia, hunajaa, timjamia, lisää kermaa. Lisää lihaliemi. Mausta suolalla. Suurusta maizenalla. Maista ja lisää suolaa ja mustapippuria.
PANNACOTTA: Laita liivatelehdet kylmään veteen. Kiehauta muut ainekset, siivilöi rosmariinin oksa ja lisää pehmenneet liivatelehdet. Kaada muotteihin. Tarjoa jäätelön ja kastikkeen kanssa.
KASTIKE: Sekoita ja soseuta.
JÄÄTELÖ: Vatkaa kuohukerma, sekoita mukaan keltuaiset, sokeri ja kardemumma. Laita jäätelökoneeseen. Anna olla 20 min kunnes jäätelö on valmista.