Valmista munakoisorouille. Halkaise puolikas munakoiso ja kuori valkosipulinkynnet. Paahda 190 asteisessa uunissa noin 15 - 20 minuuttia. Jäähdytä. Valmista aioli. Laita kananmuna, 3 valkosipulinkynttä ja sinappi blenderiin. Lisää oliiviöljy ohuena nauhana joukkoon samalla kun blenderi sekoittaa hiljaisella teholla. Mausta valmis majoneesi sitruunanmehulla ja raastetulla parmesanilla. Lisää lopuksi jäähtyneet munakoisot ja valkosipulinkynnet. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
Valmista bouillabaisse. Hienonna sipulit ja porkkanat. Kuullota oliiviöljyssä kattilassa tomaattipyreen kanssa. Lisää valkoviini ja vesi. Kuumenna lähes kiehuvaksi. Lisää ravut, sinisimpukat ja kala. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Siivilöi keitto. Lisää liemeen kerma ja mausteet. Suurusta tarvittaessa pieneen tilkkaan veteen sekoitetulla maizenalla.
Valmista leivät. Sivele leivät oliiviöljyllä ja paahda pannulla rapeiksi. Mausta suolalla. Paista ravut nopeasti voissa kuumalla pannulla. Lisää raastettu appelsiinin kuoret ja mehu. Mausta pippurilla ja suolalla. Ota pois levyltä ja lisää hienonnettu persilja. Asettele paistetut katkaravut paahdetun leivän päälle.
Kokoa annos. Koristele tuoreilla yrteillä.