Parmesankeksit:
Raasta parmesanjuusto ja pilko tuore rosmariini. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi kulhossa nopeasti. Leivo taikinasta rulla ja rullaa taikinaa kuivatun rosmariinin päällä. Pistä rulla kelmussa kylmään 10 minuutiksi. Leikkaa rullasta noin 0,5cm paksuisia keksejä. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Paista keksejä noin 10 minuuttia.
Viikunahillo:
Sekoita aineet kattilassa ja kiehauta. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Levitä hilloa keksien päälle. Vatkaa vuohenjuustosta notkeaa. Tarvittaessa lisää tuorejuustoa hiukan joukkoon. Pursota keksien päälle. Viimeistele tuoreella viikunalla, rosmariinilla.
Makeat Keksit:
Sekoita jauhot ja tomusokeri kulhossa. Kuutioi voi pieniksi ja nypi se sormin jauhoseokseen. Lisää vesi ja vaivaa seos nopeasti taikinaksi. Nosta taikina muovipussissa jääkaappiin ja jäähdytä ainakin puoli tuntia.
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Jaa taikina puoliksi. Tee tanko molemmista puolista. Pyörittele toinen tanko kaneli-sokeri-kardemumma seoksen päälle. Toinen unikonsiementen päällä. Leikkaa tangoista noin 0,5cm paksuisia paloja. Paista keksejä noin 10 minuttia uunin keskitasolla, kunnes ne ruskistuvat hiukan.
Raparperi-inkiväärihilloke, vaniljavaahto ja raparperiraaste:
Pese, pudista ja kuutioi raparperit sekä hiennonna inkivääri. Säästä 1 pala raparperia koristeeksi. Laita aineet kattilaan. Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokeri. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää, noin 10–15 minuuttia. Jäähdytä hilloke. Pursota hillo keksien päälle vaniljavaahdon kanssa. Koristele raparperin kuoripaloilla tai raasta raparperia hiukan ja lisää se keksien päälle.
Sitruunavaahto ja ketunleipä:
Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuoren keltainen osa. Säästä pieni osa kuorta koristeluun. Sekoita aineet hyvin keskenään, viimeiseksi vaahdotettu kerma.
Pursota jäähtyneiden keksien päälle. Lisää koristeeksi ketunleipä, sitruunankuorta sekä hiukka raparperihilloketta.