Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pesto-fetamuffinit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Muffinit ovat helposti valmistuvia ja mukavia pieniä herkkuja. Ja mikä parasta, niistä voi nauttia niin suolaisina kuin makeinakin versioina. Veera Rusasen ohjeilla syntyvät Pesto-feta- sekä valkosuklaa-vadelmamuffinit.

Ainekset

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 kananmuna
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 dl punaista pestoa
  • 4 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 200 g fetajuustoa

Valmistusohje

Sekoita keskenään öljy, kananmuna ja jogurtti. Sekoita toisessa astiassa jauhot, leivinjauhe ja sooda. Sekoita kuiva-aineseos märkiin aineisiin mahdollisimman nopeasti.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset muffinit