Pesto-fetamuffinit
Julkaistu
Muffinit ovat helposti valmistuvia ja mukavia pieniä herkkuja. Ja mikä parasta, niistä voi nauttia niin suolaisina kuin makeinakin versioina. Veera Rusasen ohjeilla syntyvät Pesto-feta- sekä valkosuklaa-vadelmamuffinit.
Ainekset
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 kananmuna
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- 1 dl punaista pestoa
- 4 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
- 200 g fetajuustoa
Valmistusohje
Sekoita keskenään öljy, kananmuna ja jogurtti. Sekoita toisessa astiassa jauhot, leivinjauhe ja sooda. Sekoita kuiva-aineseos märkiin aineisiin mahdollisimman nopeasti.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka