Loihdi perinteiselle lohelle eksoottisen herkullinen kuorrute kookoksen avulla.

Ainekset

  • 4 annosta

Kastike

  • 1 (puna)sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • (1 chili)
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 dl Alpro® soya ruoanlaittovalmistetta
  • ½ tl suolaa

Lohi

  • 800 g merilohta

Kuorrutukseen

  • 1-2 dl kookoshiutaleita tai kauraleseitä
  • 1 muna
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele sipuli ja viipaloi chili. Kuullota sipulisilppua ja chiliä öljyssä 5 minuuttia.

2. Lisää kasvisliemi ja ruoanlaittovalmiste. Kiehauta ja anna hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla.

3. Viipaloi lohi neljään osaan. Riko muna ja sekoita sen rakenne tasaiseksi. Kasta lohiviipaleet munassa ja sitten kookoshiutaleissa.

4. Paista lohipihvejä muutama minuutti per puoli.

Tarjoa kastike lohipalojen ja höyrytettyjen kasvisten kanssa

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu lohi