Lohivuoka valmistuu näin:
- Laita kypsät pariisinperunat kulhoon ja sekoita joukkoon tapenade. Laita perunat reunalliseen, leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Leikkaa lohifilee neljään tai viiteen osaan ja osat vielä keskeltä kevyesti kahteen osaan, mutta siten, että nahka jää kiinni. Taita lohipalat medaljongeiksi ja nosta vuokaan. Ripottele pinnalle hieman suolaa.
- Leikkaa sitruuna lohkoiksi ja nosta kalapalojen päälle. Murenna pinnalle fetajuustoa. Laita aurinkokuivatut kirsikkatomaatit perunoiden joukkoon ja laita päälle vielä muutama oksa oreganoa.
- Kypsennä 175–200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes kala on sopivan kypsää ja perunat lämpimiä.
- Koristele oreganolla.
Vinkki! Mikäli haluat kalaan kauniin paistopinnan, paista se kevyesti pannulla ennen uuniin laittoa.