1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna tilli, säästä varret. Purista toisesta sitruunasta mehu. Sekoita siihen hieman suolaa, pippuria myllystä ja öljyä. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää myös tillisilppu. Kuori kurkku ja leikkaa se pitkittäin neljään osaan. Raaputa pois siemenet teelusikalla. Leikkaa kurkku ja tomaatit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kääntele vihannekset öljykastikkeeseen ja anna salaatin olla huoneenlämmössä sen aikaa, kun valmistat kalaa.
2. Voitele reilu kappale alumiinifoliota voilla. Lohko toinen sitruuna ja hiero kalaa sitruunalla sisä- ja ulkopuolelta. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja laita tillinvarret sen mahaonteloon. Tee foliosta tiukka paketti kalan ympärille. Nosta paketti uunivuokaan, laita uuniin ja ota ulos uunista täsmälleen 22 minuutin kuluttua.
3. Keitä munat kovaksi, huuhtele ne kylmällä vedellä, kuori ja halkaise. Anna kalan jäähtyä. Riisu kalalta nahka ja irrota ruodot, jaa kala pienemmiksi paloiksi. Kääntele kalapalat varovasti salaattiin. Koristele oliiveilla ja munanpuolikkailla.