Kreikkalainen salaatti
Lomamuisto herää henkiin! Satsaa kunnolliseen fetajuustoon, joka on tehty lampaanmaidosta ja ostoa kivellisiä oliiveja, ne ovat maukkaampia. Suikaloitu punasipuli maistuu myös salaatissa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 salaatinkerä
- 1 endiivi
- 2 pihvitomaattia
- 200 g fetajuustoa
- 20 mustaa oliivia
- 1 dl suikaloitua purjoa
- 1 purkki sardelleja
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl viinietikkaa
- 2 rkl vettä
- suolaa ja pippuria
- 1 maustemitta oreganoa
Valmistusohje
1. Suikaloi salaatti ja endiivi kulhoon. Kuutioi tomaatit ja fetajuusto.
2. Sekoita ne ja oliivit keskenään ja lado loput ainekset päälle.
3. Sekoita kastike ja kaada se salaatille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku