Kuminaperunat
Julkaistu
Vaihtoehto tavallisille paistetuille perunoille. Yrtit voit vaihtaa mihin tahansa lempiyrttiin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- ¾ kg perunoita, pieninä lohkoina tai viipaleina
- 1 tl kuminansiemeniä
- 2 rkl margariinia, sulatettuna
- 2 rkl rapsiöljyä
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Laita perunat uunivuokaan tai suureen paistinpannuun. Suolaa ja ripottele päälle kuminaa.
3. Sekoita öljy ja margariini ja kaada perunoille.
4. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, kääntele perunoita muutaman kerran.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka