Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunagratiini vuohenjuustolla ja valkosipulilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä perunagratiini tuoksuu valkosipulilta. Juuston voi vaihtaa muuhunkin, ellet pidä vuohenjuustosta.

Neljälle

  • ¾ kg perunoita, ohuina viipaleina
  • 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • noin 100 g vuohenjuustoa, raastettuna
  • 3-4 dl kermaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Lado vuorotellen perunaa, valkosipulia ja juustoa uunivuokaan. Mausta kerrosten välillä.

3. Kaada päälle kermaa niin että perunat lähes peittyvät.

4. Paista kypsäksi juuri uunin keskitason alla vajaa tunti.

Tuoreimmat aiheesta

Perunagratiini