Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kuumia vihanneksia kinkun kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä tuoretta tai pakastettua kukkakaalia sesongin mukaan. Suo itsellesi oikein maukasta kinkkua herkkutiskiltä tähän kevyeen ruokaan.

Ainekset

  • Yhdelle

Raaka-aineet

  • 1 pieni kukkakaali
  • 1 pieni purjo
  • n. 10 vihreää papua
  • 1 tomaatti
  • 5-6 miniporkkanaa
  • n. 100 g savukinkkua
  • suolaa
  • yrttisuolaa tarjoiluun

Valmistusohje

1. Keitä kukkakaali padassa kevyesti suolatussa vedessä yhdessä paloitellun purjon kera.

2. Lisää pavut, kun kukkakaali alkaa pehmetä, kuumenna viimeiseksi porkkanat.

3. Asettele kaikki lautaselle yhdessä kinkkuviipaleiden kera, mausta yrttisuolalla.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua