Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Salaattia sellerillä ja parmalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä kevyt salaatti sopii loistavasti alkuruoaksi. Parmankinkun voi vaihtaa muuhun ilmakuivattuun kinkkuun.

Neljälle

  • 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • ½ juuriselleri
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Koristeluun

  • punajuuren lehtiä
  • paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistusohje

1. Asettele kinkkuviipaleet neljälle lautaselle.

2. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Sekoita raasteeseen viinietikka, öljy, suola ja pippuri, asettele seos kinkulle.

3. Koristele punajuuren lehdillä ja pinjansiemenillä.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkusalaatti