Salaattia sellerillä ja parmalla
Tämä kevyt salaatti sopii loistavasti alkuruoaksi. Parmankinkun voi vaihtaa muuhun ilmakuivattuun kinkkuun.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- ½ juuriselleri
- 1 tl viinietikkaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Koristeluun
- punajuuren lehtiä
- paahdettuja pinjansiemeniä
Valmistusohje
1. Asettele kinkkuviipaleet neljälle lautaselle.
2. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Sekoita raasteeseen viinietikka, öljy, suola ja pippuri, asettele seos kinkulle.
3. Koristele punajuuren lehdillä ja pinjansiemenillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku