Salaattia sellerillä ja parmalla

Tämä kevyt salaatti sopii loistavasti alkuruoaksi. Parmankinkun voi vaihtaa muuhun ilmakuivattuun kinkkuun.

Neljälle

  • 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • ½ juuriselleri
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Koristeluun

  • punajuuren lehtiä
  • paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistusohje

1. Asettele kinkkuviipaleet neljälle lautaselle.

2. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Sekoita raasteeseen viinietikka, öljy, suola ja pippuri, asettele seos kinkulle.

3. Koristele punajuuren lehdillä ja pinjansiemenillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.