Hapankaalia ja kinkkua
Hapankaali ja kumina käyvät hyvin yhteen savukinkun kera. Osta valmista hapankaalia purkissa, sitä on hyvä pitää kotona, kun haluat valmistaa terveellisen päivällisen nopeasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Yhdelle
- 2-3 dl hapankaalia
- 1 tl kuminaa
- ½ kasvisliemikuutio
- 2-3 dl vettä
- n. 100 g savukinkkua, kuutioituna
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki ainekset paitsi persilja kattilassa.
2. Liuota liemikuutio kiehuvassa vedessä, kaada liemi kattilaan ja hauduta ruokaa n. 15 minuuttia.
3. Ripottele päälle persiljaa, syö kuumana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka