Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lehtikaalikeitto kinkulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukas keitto sopii hyvin välipäiviin, jolloin joulukinkku löytää uuden tarkoituksen.

Neljälle

  • 1 pkt pakastettua lehtikaalia, noin 400 g
  • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 l kinkun paistolientä tai muuta lientä
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl margariinia
  • hieman raastettua muskottia
  • suikaloitua joulukinkkua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja sulata siinä kaali.

2. Vaivaa jauhot ja margariini ja lisää keittoon suurustamaan. Mausta. Keitä 10 minuuttia.

3. Lisää ruohosipuli. Tarjoile kuumana kinkkusuikaleiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalikeitto