Papaijalohkot savukinkun kera
Julkaistu
Voit muunnella ruokaa vaihtamalla kinkun parmankinkkuun tai savustettuun poronpaistiin. Mausta mielellään hyvällä oliiviöljyllä, hiutalesuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 papaija
- 8 viipaletta lämminsavustettua kinkkua
- 4 kirsikkatomaattia
- 4 sitruunalohkoa
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Paloittele papaija. Asettele salaatti vadille papaijan ja kinkun kera. Puolita tomaatit ja asettele vadille. Koristele sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka