Punajuurisalaatti

Tämä on värikäs lisuke, joka sopii hyvin grilliruoalle. Käytä muovikäsineitä, kun kuorit ja suikaloit raakaa punajuurta.

Neljälle

  • 2 isoa, tuoretta punajuurta
  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 ruukku minttua

Valmistusohje

1. Kuori ja suikaloi punajuuret ja sipuli, laita ne kulhoon ja kääntele mukaan öljy, viinietikka, suola ja pippuri.

2. Laita kylmään tarjoiluun asti.

3. Revi mintusta lehdet ja koristele salaatti niillä juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.