Punajuurisalaatti
Tämä on värikäs lisuke, joka sopii hyvin grilliruoalle. Käytä muovikäsineitä, kun kuorit ja suikaloit raakaa punajuurta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 isoa, tuoretta punajuurta
- 1 keltasipuli
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 ruukku minttua
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi punajuuret ja sipuli, laita ne kulhoon ja kääntele mukaan öljy, viinietikka, suola ja pippuri.
2. Laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Revi mintusta lehdet ja koristele salaatti niillä juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa