Läskisipsit

Lihansyöjät Sami Garam ja Janne Pekkala päättävät Vuokatin kierroksensa Naapurinvaaran Huvikeskuksella, jossa he grillaavat rapeita läskisipsejä ja mahtavaa possun ryhmäpaistia.

Ainekset

  • 400g luutonta possunkylkeä (rasvaista)
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa possunkylki viipaleiksi ja mausta ne suolalla. Anna maustua vartin verran. Paista grillillä useita kertoja käännellen, kunnes viipaleet alkavat muuttua rapeiksi. Tarjoa raikkaan omenadipin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!