Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

Tämä pieni alkuruokalautanen sopii mainiosti kala- tai kanapäivällisen alkuun.

Neljälle

  • 4 viipaletta riimisuolattua siankylkeä
  • ¼ punakaali
  • 50 g homejuustoa
  • 4 suurta salaatinlehteä

Kastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Suikaloi siankylki ja laita palat kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja paista lihat rapeiksi, valuta talouspaperilla.

2. Suikaloi kaali ja murusta juusto. Huuhtele salaatinlehdet ja laita ne neljälle lautaselle, niiden päälle kaalia ja juustoa. Ripottele päälle siankylkeä.

3. Sekoita viinietikka, suola, pippuri ja oliiviöljy kastikkeeksi. Pirskota salaatin päälle ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.