Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä pieni alkuruokalautanen sopii mainiosti kala- tai kanapäivällisen alkuun.

Neljälle

  • 4 viipaletta riimisuolattua siankylkeä
  • ¼ punakaali
  • 50 g homejuustoa
  • 4 suurta salaatinlehteä

Kastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Suikaloi siankylki ja laita palat kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja paista lihat rapeiksi, valuta talouspaperilla.

2. Suikaloi kaali ja murusta juusto. Huuhtele salaatinlehdet ja laita ne neljälle lautaselle, niiden päälle kaalia ja juustoa. Ripottele päälle siankylkeä.

3. Sekoita viinietikka, suola, pippuri ja oliiviöljy kastikkeeksi. Pirskota salaatin päälle ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki