Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

Tavallinen kassler saa seurakseen paistinliemestä tehdyn ja anjoviksella maustetun kastikkeen. Tarjoile keitettyjen vihannesten ja perunoiden kera.

4 annosta

  • 600 g luutonta porsaan kassleria
  • suolaa ja pippuria

Mausteseos

  • ½ dl tuoretta rosmariinia
  • ½ dl tuoretta timjamia
  • 2/3 dl tuoretta persiljaa
  • 1 anjovisfilee sekä liemi
  • 1-2 valkosipulinkynttä

Paistinliemi

  • 1 sipuli
  • 5 anjovisfileetä
  • 2½ dl vettä
  • ½ dl anjovislientä

Valmistusohje

1. Jauha kaikki mausteseosainekset huhmaressa mausteseokseksi. Viipaloi kassler ja mausta se reilusti suolalla ja pippurilla. Ruskista kasslerviipaleet ja hiero niihin sitten mausteseosta.

2. Paistinliemi: Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele anjovikset. Kuullota sipuli kattilassa, lisää joukkoon anjovis, liemi sekä vesi ja kiehauta. Keitä kokoon alhaisella lämmöllä.

3. Grillaa tai paista lihat kypsiksi kuumalla pannulla. Tarjoa liemen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!