Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler
Tavallinen kassler saa seurakseen paistinliemestä tehdyn ja anjoviksella maustetun kastikkeen. Tarjoile keitettyjen vihannesten ja perunoiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 600 g luutonta porsaan kassleria
- suolaa ja pippuria
Mausteseos
- ½ dl tuoretta rosmariinia
- ½ dl tuoretta timjamia
- 2/3 dl tuoretta persiljaa
- 1 anjovisfilee sekä liemi
- 1-2 valkosipulinkynttä
Paistinliemi
- 1 sipuli
- 5 anjovisfileetä
- 2½ dl vettä
- ½ dl anjovislientä
Valmistusohje
1. Jauha kaikki mausteseosainekset huhmaressa mausteseokseksi. Viipaloi kassler ja mausta se reilusti suolalla ja pippurilla. Ruskista kasslerviipaleet ja hiero niihin sitten mausteseosta.
2. Paistinliemi: Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele anjovikset. Kuullota sipuli kattilassa, lisää joukkoon anjovis, liemi sekä vesi ja kiehauta. Keitä kokoon alhaisella lämmöllä.
3. Grillaa tai paista lihat kypsiksi kuumalla pannulla. Tarjoa liemen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa