Kylmäsavulohilaatikko:
Kuori ja viipaloi perunat. Voitele uunivuoka tai vuoraa vuoka leivinpaperilla. Asettele puolet perunaviipaleista vuoan pohjalle ja päälle kylmäsavulohiviipaleet sekä parmesaaniraastetta. Lisää loput perunat. Vatkaa kerma, Dijon-sinappi, hienonnettu tilli sekä sitruunan mehu ja kuori sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.
Kaada kermaseos vuokaan. Ripottele pinnalle loput parmesaaniraasteesta sekä hienonnettu tilli. Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Anna levähtää hetki folion alla.
Inkiväärillä maustetut hölskykurkut:
Pese ja viipaloi kurkku ja sekoita joukkoon muut ainekset. Hölskytä kannen alla maut sekaisin ja anna maustua vähintään 15 minuuttia. Tarjoile lohilaatikon kaverina.