Lakritsijäätelö

Tässä jäätelössä on runsaasti makua aidosta lakritsitangosta, joita voit löytää hyvin varustetuista kaupoista esanssien lähistöltä tai apteekista. Tähän jälkiruokaan tarvitset jäätelökoneen.

4 hengelle

  • 5 dl kermaa
  • 1/2 lakritsitanko murskattuna
  • 5 munankeltuaista
  • 1 dl sokeria

Valmistusohje

1. Sulata lakritsitanko kermaan ja kiehauta.

2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita lakritsikermaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen pohjia myöten, kunnes pulpahtaa kerran. Älä keitä.

3. Jäähdytä täysin ja aja jäätelökoneessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!