Valmista ensin jäätelö. Vaahdota kerma ja ranskankerma. Kääntele joukkoon kondensoitumaito ja kardemumma. Kaada seos vuokaan ja pakasta vähintään 6 tuntia tai yön yli.
Tee kinuski. Mittaa kaikki aineet kattilaan, sekoita ja kiehauta. Keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia, niin että seos muuttuu paksuhkoksi kinuskiksi. Jäähdytä.
Kuori ananas ja leikkaa se n. 1,5 cm paksuiksi paloiksi. Sipaise ananaksen pinnat oliiviöljyllä ja grillaa niitä molemmin puolin 1-3 minuuttia.
Sulata sillä aikaa voi ja sekoita joukkoon siirappi.
Valele ananasviipaleet seoksella ja grillaa vielä hetki. Nostele ananasviipaleet lautasille, valuta pinnalle mahdollisesti ylijäänyt voi-siirappiseos.
Lisää annoksiin pallo valmistamaasi jäätelöä ja viimeistele kookoskinuskilla. Koristele tuoreella mintulla tai paahdetuilla kookoslastuilla. Tarjoa hyvän kahvin kera.