Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Puolukkaparfait

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaikkein maukkain jäädykkeestä tulee puolukkasurvoksesta. Tämä on hyvä tilaisuus käyttää puolukoita, joita sinulla ehkä on jäänyt pakastimeen. Ylimääräiset munanvalkuaiset voit hyvin pakastaa ja käyttää myöhemmin.

Ainekset

  • Kahdeksalle
  • 2 ½ dl puolukkahilloa
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 dl vettä
  • 4 munankeltuaista
  • 4 dl kuohukermaa
  • tuoreita puolukoita koristeluun

Valmistusohje

1. Sekoita tomusokeri, munankeltuaiset ja vesi, kuumenna kreemiksi miedolla lämmöllä samalla vatkaten.

2. Kääntele mukaan hillo.

3. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele mukaan kreemiin. Kaada massa vuokaan ja pakasta pari tuntia.

4. Koristele puolukoilla.

Tuoreimmat aiheesta

Jäädyke