Lammas-fetakepakot

Ainekset

  • 400 g lampaan jauhelihaa
  • 1 rasia fetajuustoa (100 g)
  • 1 kananmuna
  • 1 tl kuivattua salviaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • hieman tabascoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • varrastikkuja

Valmistusohje

Sekoita isossa kulhossa kaikki raaka-aineet hyvin keskenään. Muotoile kosteilla kämmenillä lihamassasta kepakoita varrastikun ympärille. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 10-13 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!