Grillivartaat kahdella lihalla ja omenaohukaiset
Tämä kokonaisuus toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Omenaohukaiset voisivat viedä kielen mennessään.
Ainekset
- 400 g naudan filettä
- 400 g porsaan ulkofilettä
- 2 paprikaa
- 2 sipulia
- 1 rss herkkusieniä
- puolikas kesäkurpitsa
- 1 prk ananaspaloja
marinadi
- 2 dl rypsiöljyä
- 1-2 rkl sinappia
- 0,5 dl soijaa
- 1 tl tabascoa
- 1 rkl ketsuppia
- 2 rkl siirappia
Valmistusohje
Sekoita marinadi ainekset kulhossa ja leikkaa joukkoon kaikki vartaaseen tulevat raaka-aineet. Anna maustua tunnin ajan ja pujota ne sen jälkeen vartaisiin.
Grillaa vartaat kypsiksi ja nautiskele hyvällä omalla tunnolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka