Lammaskulibjaka

Pääsiäiseltä jääneestä savulampaasta valmistat helpon ja ruokaisan piirakan tarjottavaksi raikkaan salaatin kera.

Ainekset

  • 1 paketti lehti- tai voitaikinaa
  • 300 g savulammasta
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1-2 maustekurkkua
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Hienonna kaikki ainekset. Laita voitaikina vuokaan. Laita hienonnetut ainekset kerroksittain taikinan päälle. Taita reunat kiinni. Voitele pinta vatkatulla kananmunalla. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!