Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lammaskulibjaka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pääsiäiseltä jääneestä savulampaasta valmistat helpon ja ruokaisan piirakan tarjottavaksi raikkaan salaatin kera.

Ainekset

  • 1 paketti lehti- tai voitaikinaa
  • 300 g savulammasta
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1-2 maustekurkkua
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Hienonna kaikki ainekset. Laita voitaikina vuokaan. Laita hienonnetut ainekset kerroksittain taikinan päälle. Taita reunat kiinni. Voitele pinta vatkatulla kananmunalla. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasta