Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Naudanpaisti tomaattikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän mureampaa lihaa saa etsiä. Naudan etuselkää saa yleensä melko edullisesti ja kun sen keittää tomaatin ja kuivattujen yrttien kanssa liha saa runsaana maun.

Kuudelle

  • 1,5 kg naudan etuselkää palana
  • oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 purkkia tomaattimurskaa
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 3 tl basilikaa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • 1 laakerinlehti
  • muutama persiljanoksa

Valmistusohje

1. Hiero lihapala suolalla ja pippurilla. Ruskista se kauttaaltaan voissa pannulla.

2. Siirrä paisti pataan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljaa kansi hieman raollaan, kunnes liha on mureaa, 2-3 tuntia

3. Viipaloi hieman jäähtynyt liha ja tarjoile nuudeleitten kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Naudanpaisti