Naudanpaisti tomaattikastikkeessa

Tämän mureampaa lihaa saa etsiä. Naudan etuselkää saa yleensä melko edullisesti ja kun sen keittää tomaatin ja kuivattujen yrttien kanssa liha saa runsaana maun.

Kuudelle

  • 1,5 kg naudan etuselkää palana
  • oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 purkkia tomaattimurskaa
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 3 tl basilikaa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • 1 laakerinlehti
  • muutama persiljanoksa

Valmistusohje

1. Hiero lihapala suolalla ja pippurilla. Ruskista se kauttaaltaan voissa pannulla.

2. Siirrä paisti pataan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljaa kansi hieman raollaan, kunnes liha on mureaa, 2-3 tuntia

3. Viipaloi hieman jäähtynyt liha ja tarjoile nuudeleitten kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.