1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Béchamelkastike: Kuumenna maito kiehuvaksi kattilassa. Sulata voi toisessa, suuressa kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita mukaan jauhot, vatkaa tasaiseksi suurukseksi. Laita kattila takaisin liedelle ja lisää keitettyä maitoa vähän kerrallaan. Vatkaa koko ajan. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja keitä vähintään 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Bolognesekastike: Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana hienosti. Kuori ja raasta juuriselleri. Paista vihannekset pehmeiksi voissa. Lisää jauheliha ja paista se kullanruskeaksi. Lisää liemi ja tomaattimurska, purista mukaan valkosipuli. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Lado vuorotellen jauhelihakastiketta, béchamelkastiketta ja lasagnelevyjä voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Päällimmäiseksi kerros béchamelia, ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa 45-50 minuuttia.