1. Béchamelkastike: Kuumenna maito kiehuvaksi kattilassa. Sulata voi toisessa kattilassa, ota kattila liedeltä ja vatkaa mukaan jauhot tasaiseksi suurukseksi. Laita kattila takaisin liedelle ja lisää kuumaa maitoa vähän kerrallaan, samalla vatkaten. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja keitä vähintään 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Bolognesekastike: Kuori ja hienonna sipuli, kuori ja kuutioi porkkana hienoksi. Kuori juuriselleri ja raasta karkeasti. Paista vihannekset pehmeiksi voissa, lisää jauheliha ja paista kullanruskeaksi. Lisää liemi ja tomaattimurska. Mausta yrteillä, lisää tomaattipyree ja purista mukaan valkosipuli. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado jauhelihakastiketta, béchamelkastiketta ja lasagnelevyjä voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Laita päällimmäiseksi kerros béchamelkastiketta, ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 45-50 minuuttia.