1. Leikkaa liha kahden sentin kokoisiksi paloiksi. Laita palat pataan, kaada päälle vettä niin että lihat peittyvät, kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua kovalla lämmöllä 3-4 minuuttia. Kaada vesi pois j huuhdo lihapalat. Näin saat pois vaahdoksi hyytyneen munanvalkuaisen, joka tekee liemestä samean ja vähemmän maistuvan.
2. Laita lihapalat takaisin pataan. Kaada päälle vettä niin että palat juuri ja juuri peittyvät, mittaa kuinka paljon vettä käytät. Kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto huolellisesti ja lisää 4 valkopippuria ja 1 tl suolaa jokaista vesilitraa kohti. Keitä kunnes liha on mureaa, n. 1 tunti. Huuhdo ja puhdista purjo ja porkkana, lisää pataan ja keitä viimeiset 10 minuuttia.
3. Asettele lihat lämmitettyyn tarjoilukulhoon. Viipaloi porkkana ja purjo ja asettele viipaleet lihojen päälle. Ripottele päälle paljon hienonnettua tilliä. Pidä lämpimänä.
4. Keitä lientä hieman kokoon. Mausta etikalla, sokerilla ja suolalla. Suurusta arrowjuurella. Kaada kastike lihan ja vihannesten päälle. Tarjoile vastakeitettyjen perunoiden kera.