1. Leikkaa liha 2-3 cm kuutioiksi. Kiehauta 2 litraa vettä, jossa on 2 teelusikallista suolaa, korkealla lämmöllä isossa padassa. Lisää liha, kun vesi kiehuu voimakkaasti. Kiehauta uudelleen ja alenna sitten lämpöä niin, että vesi vain poreilee. Näin ei muodostu vaahtoa. Lisää valkopippurit ja laakerinlehti.
2. Halkaise purjo pitkittäin ja huuhtele se puhtaaksi juoksevan veden alla. Viipaloi purjo. Puhdista ja leikkaa porkkana, lanttu ja kaali sentin kokoisiksi paloiksi. Kuori valkosipuli. Lisää purjo, juurekset ja valkosipuli, kun pata on hautunut runsaat puoli tuntia. Tunnin kuluttua siitä lammas on mureaa. Nosta lihat padasta. Poista laakerinlehti ja pippurit.
3. Kaada vihannekset lävikköön ja ota liemi talteen. Tarjoile vihannekset sellaisinaan tai soseutettuna. Laimenna sose sopivan paksuiseksi keitinliemellä. Mausta suolalla ja vasajauhetulla pippurilla. Tarjoile liha ja vihannekset erillään. Vaalea ranskalainen sinappi korostaa makuja.