1. Kuutioi liha 2 cm kokoisiksi paloiksi. Kuori ja hienonna porkkana, sipuli ja valkosipuli karkeasti. Kuumenna 2 litraa vettä kiehuvaksi. Lisää liha, alenna lämpöä ja anna poreilla. Keitä kannen alla 1 ¼ tunti.
2. Nosta lihat kattilasta. Siivilöi liemi, kaada se puhtaaseen kattilaan ja keitä kokoon kunnes jäljellä on 4 dl. Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä. Vatkaa kananmuna ja perunajauhoseos kunnes seos on ilmavaa. Purista sitruunasta mehu, vatkaa se jogurttiin ja lisää 1 ½ dl lientä.
3. Ota liemikattila liedeltä. Kaada liemi munaseokseen vähän kerrallaan, samalla vatkaten. Anna poreilla hiljaa miedolla lämmöllä samalla vatkaten. Heti kun kastike alkaa paksuuntua, ota kattila liedeltä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita lihat ja pinaatti, kaada kastike päälle.