1. Leikkaa liha 2x2 sentin kuutioiksi. Kuori ja paloittele purjo, sipuli ja porkkanat. Sido mustapippurit, valkopippurit, laakerinlehti ja timjami sideharsoon maustepussiksi.
2. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon liha. Kun vesi kiehahtaa uudelleen, kaada liha lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Pese kattila, pane liha takaisin puhtaaseen kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä. Kun vesi kiehuu, poista vaahto ja lisää kattilaan purjo, sipuli, porkkana ja maustepussi. Keitä lihaa noin tunnin ajan. Tarkista, että se on mureaa. Nosta liha ja maustepussi kattilasta. Keitä lientä kokoon kunnes sitä on 6-7 desilitraa.
3. Kastike: Kiehauta etikkaa, sokeri, tillinvarret ja vesi. Keitä lientä kokoon, kunnes sitä on 1 dl. Siivilöi. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä ja sekoita vehnäjauhot voisulaan. Laimenna lihaliemellä vähän kerrallaan. Nosta kattila takaisin levylle. Lisää etikkaliemi. Lisää liha ja tillisilppu kastikkeeseen.