1. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja raaputa porkkana puhtaaksi. Kiehauta isossa kattilassa 2 litraa vettä. Kun vesi kiehuu kunnolla, lisää kattilaan lihapalat. Kuumenna jälleen kiehuvaksi ja alenna sitten lämpöä.
2. Lisää kattilaan sipuli, porkkana, valkosipulinkynnet, valkopippurit, laakerinlehti ja 1½ tl suolaa. Sulje kansi ja hauduta kohtuullisella lämmöllä 1 h 15 min kunnes liha tuntuu murealta. Nosta lihapalat kattilasta reikäkauhalla. Siivilöi keitinliemi toiseen kattilaan ja keitä ilman kantta, kunnes lientä on jäljellä noin ½ litraa.
3. Keitä pinaatti pakkauksen ohjeiden mukaan. Purista sitruuna. Sekoita perunajauhot ja kaksinkertainen määrä vettä. Vatkaa sitten suurus ja munat kuohkeaksi seokseksi. Vatkaa seuraavaksi seokseen jogurtti ja puolet sitruunamehusta. Lisää lopuksi 1 dl keitinlientä kokoajan vatkaten.
4. Ota liemikattila levyltä. Kaada munaseos liemen joukkoon vähän kerrallaan kokoajan voimakkaasti sekoittaen. Anna kastikkeen hautua erittäin miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes se sakenee. Jos kastike kiehuu, munaseos hyytyy ja kastikkeesta tulee rakeista. Mausta suolalla, ripauksella vastajauhettua pippuria ja tarvittaessa vielä sitruunamehulla. Sekoita lihapalat ja pinaatti ja kaada päälle kastike.