1. Paloittele lammas sopivankokoisiksi annospaloiksi. Leikkaa tillistä varret, säästä ne. Hienonna loput tillistä. Laita lihat pataan ja peitä se vedellä, suolaa kevyesti. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta lihat padasta, huuhdo ne kylmällä vedellä ja tiskaa pata.
2. Laita lihat takaisin pataan. Kaada päälle uutta vettä, lisää suola, pippuri ja tillinvarret. Kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto huolellisesti. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä kunnes lihat tuntuvat murealta, n. 1 tunti. Laita lihat tarjoilupataan ja pidä lämpimänä. Säästä keittoliemi.
3. Tillikastike: Paista jauhot voissa miedolla lämmöllä ilman että ne saavat väriä. Lisää siivilöity liemi. Keitä n. 5 minuuttia. Lisää kerma. Sekoita sokeri ja etikka, mausta keitto seoksella. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa. Anna kastikkeen poreilla muutama minuutti. Lisää hienonnettu tilli, kaada kastike lihojen päälle.