Lämmin perunasalaatti chorizolla
Tämän herkullisen salaatin valmistat nopeasti ja helposti. Jos haluat vähemmän tulisuutta, valitse miedompaa makkaraa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 chorizoa
- 8 perunaa
- 2 kevätsipulia
- 1 keltainen paprika
- 2 tl voita
- 1 rasia machesalaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl sitruunamehua
- suolaa ja rouhittua pippuria
Valmistusohje
1. Viipaloi chorizot. Kuori ja lohko perunat, keitä ne pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.
2. Puhdista sipuli ja paprika, paloittele ne. Paista palat voissa ja lisää makkara pannuun paistamisen loppuvaiheessa.
3. Sekoita makkara-vihannespaistos, perunat ja salaatti. Kääntele mukaan öljy, viinietikka, suola ja pippuri.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"