Makkarapata
Päivällinen suoraan pakastimesta! Voit toki myös käyttää tuoretta parsakaalia ja perunaa.
Neljälle
- 6-8 makkaraa
- 500 g pakastettuja perunakuutioita
- 250 g pakastettua parsakaalia
- 2 tomaattia, lohkoina
- 1 valkosipulinkynsi, puristettu
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ¼ kasvisliemikuutio
- ½ dl vettä
Valmistusohje
1. Leikkaa makkarat paloiksi. Laita perunat ja parsakaali kevyesti voideltuun pataan.
2. Lisää makkarat ja tomaatit. Mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla, murusta mukaan liemikuutio.
3. Kaada päälle vesi, hauduta kannen alla kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"