Lämmin sahramikastike
Julkaistu
Lämmin sahramikastike sopii mainiosti keitetyn kalan ja kanan kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Kuudelle
- 2 salottisipulia
- 50 g voita
- 1 tl suolaa
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 6 dl kalalientä
- ½ g sahramia
- 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipulit. Paista voissa ilman että ne saavat väriä. Ripottele päälle jauhot. Lisää lientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Lisää sahrami ja ranskankerma.
2. Keitä kastiketta 4-5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"